To gode nyheder om Sovebogen

1) Min sovebog kan nu lånes også i hovedstaden. Vist stod den omtalt i kommunens system, men de ville tilsyneladende ikke ofre fyrre kroner på at anforskaffe den. Pudsigt, når jeg nu bor i kommunen, og når tolv andre kommunebiblioteker landet rundt gerne ville tage chancen. Så spurgte jeg Inge på Filosofvænget, om de måske ville have et ex. foræret…kunne det gøre tricket? Ja da, lød svaret…og nu er den på hylden. Eller rettere: den er allerede udlånt. Tihi.

2) Min meget gode blogven CAPAC, som sandt for dyden at sige ikke er nogen kulturnovice, men tværtimod må siges at have sin empiri boltet fast nok til at kunne klare sig frelst igennem en hvilken-von-helst diskurs om verden, tiden, døden, kvinden, musikken og Ove Pedersens neglebidende problemer med at få det første point på tavlen for EfB’s superligamandskab, har til min uforbeholdne lykke og ydmyge taknemmelighed sagt ja til ikke alene at læse sovebogen – men også til at sige sin mening om den. Læs den her.

2 kommentarer til “To gode nyheder om Sovebogen

 1. Hej B. O. Hansen,
  Jeg har med fornøjelse fulgt din blog et stykke tid. Jeg har endda købt sovebogen. Og ikke nok med det; jeg har også købt den. Og for at det ikke skal være løgn, har jeg lavet en kort anmeldelse af den på min nye blog. Du har fået æren af at være indlæg nr. 2, lige i hælene på nr. 1, der bare er et goddag til verden.
  Se den her: http://ostenfeldsordgyderier.blogspot.com/
  Mvh
  Mikael Ostenfeld

 2. Mikael…jeg rødmer helt ned i dna-koden. Hvad SKAL jeg dog bruge de 4,95 kr før skat til? Hmm…færgen til Endelave koster 170 kr hver vej, så det bliver nok til den udgift 🙂
  Tak 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s