Method counting II

Det må jeg godt nok nok sige..!

På en eller anden måde, og spørg mig ikke hvordan, er det lykkedes mig at lave en helt ubegribelig brøler under indlæsningen af lydbogsudgaven af ‘Tænk på et tal‘ af John Verdon.

Som jeg skrev forleden var der en besynderlighed ved Diskette 2 af de i alt tolv som bogen kom til at fylde. En diskette svarer til en CD på ca. 78 minutter.

De elleve øvrige disketter indeholdt ca. 40 bogsider hver, men på Diskette 2 var der 25 sider ekstra. Nu ved jeg hvorfor uden at fatte hvordan. Ved nærlytningen i dag opdagede jeg at der midt på disketten sker noget dybt mystisk.

Kapitel 7 slutter – og til min bestyrtelse hører jeg mig selv sige at nu kommer Kapitel 12..! Kapitel 8, 9, 10 og 11 findes ikke på Diskette 2. Om jeg fatter hvordan det er lykkedes mig at springe dem over? Jeg kan næsten høre morderen more sig med sin syge og til ukendelighed forvrængede stemme.

Heldigvis har lydbogsforlaget AVF i Odense nogle skarpe medarbejdere i produktionsteamet, og jeg ved at de vil kunne filtre det hele ud og flikke det sammen igen på nydeligste vis – som om intet var hændt.

Det er held i uheld at den sidste diskette kun var på ganske få minutter, for så er der er plads til at fylde de 25 manglende sider fra Diskette 2 på. Det passer faktisk ganske pænt, rent tidsmæssigt.

Cd’erne kommer dog til at begynde og slutte på helt nye steder i bogen, og det er noget redigeringsmæssigt rod. Men det kan fikses. Det er ikke nemt, men heller ikke svært. Bare arbejdsomt og unødigt.

Og hvad i alverden har jeg gang i? Det var da et held at jeg selv opdagede fejlen inden jeg sendte de færdigindlæste disketter afsted. At jeg så kun faldt over denne fejl fordi jeg var nødt til at rette en helt tredje fejl, beviser bare det her med minus gange minus. Kunne man sige. Jeg.

Tænk på et tal. Et antal. 

Advertisement

4 kommentarer til “Method counting II

  1. Jeg tror, at man helst skal være statsaut. revisor for at kunne tumle alle de cifre, der mixes med paginaer til en sælsom lydkulisse over to blogindlæg.
    I sådanne tilfælde er det godt med den moderne teknik, så man ikke skal sprede det hele ud på gulvet og sortere det manuelt…eller ?

  2. Erik…ja, tak skæbne for den moderne teknik. I og med den nye digitale indspilningsmetode, kan jeg på få sekunder lave flyvende rettelser uden at man kan høre noget klik. Det havde taget halve og hele timer med de gamle analoge spolebånd, som stadig blev brugt da jeg begyndte i 2003.
    Jeg fatter ikke hvorfor lige denne bog skal trække mig så grundigt offside hele tiden. Men okay…den handler jo om et område, hvor jeg har det med at snuble:
    tal
    (mit held at jeg skal tale mig til udkommet – og ikke tælle)

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s