kors i hytten

når både dyr og mennesker kommer til mig helt af sig selv og jeg må spise tunge for ikke at spørge dem lige ud om de skal korsfæstes, for hvis de skal, så skal de dreje til venstre nede for enden og kun tage ét kors hver, men det er jo noget fis, især fordi dyr ikke forstår den form for humor, og fordi der trods alt er en grænse for hvor morbid jeg tør være når det kommer til stykket, så i stedet dømmer jeg levende og døende uden at sige noget, ikke ret meget i hvert fald, vel vidende at hvis jeg for alvor sagde noget, så ville den første reaktion være at de fik øje på det kors jeg bærer, og det er ikke noget ridderkors, mein freund, der skal snarere et kraftigt korset til at holde det oppe, men hvis jeg ikke sørger for at bevæge mig fremad hele tiden, så tynger det mig i knæ, og ned skal man jo nok komme, det ved enhver, så hvor skal man falde og hvorfor skulle hun lige komme ind af den dør i samme sekund som jeg nærmede mig den, for på den måde kunne jeg ikke undgå øjenkontakt, hvilket gør ondt, ondt, ondt og det skal selvfølgelig gå ud over nogen, så den står på massemord mod umælende og uskyldige væsener

2 kommentarer til “kors i hytten

 1. Der henvises venligst til min kommentar i “hus forbi” pr. 25/10/10. Men substansen af ovennævnte indlæg og førnævnte indlæg udgør en nødvendig addition.
  “Bolle-å versus aa” har i Hulegaard-familien været af betydelig substans gennem flere generationer, eftersom HulegAArd er et “beskyttet” navn. Der har tilmed fra noget af familien været ført (vundne) retssager om dette. Selv tager jeg det helt roligt, men to “aa”er gør det nemmere at blive identificeret på den gyldne platform: Internettet. – Aarhus-borgmesteren med de vaade øjne og de høje ambitioner bruger ligeledes argumentet :-).
  Argumenterne for at have en tro bliver semi-centrifugeret i ovennævnte punktum-invalide indlæg. Tilmed afsluttes med en oftalmologisk cocktail “han-hende-minder-post-smerte”.
  Næste lungefunktionsøvelse afventes…..

 2. Ehu…tak for en fin kommentar. Jeg vidste ikke at dit efternavn var beskyttet. Det er da seeeeejt nok. Og nu har Århus Byråd sagt ‘ja og wammen’ til at overgaa til 2 x a-modellen. Jeg kan jo ikke vide om det er godt eller skidt, på anden vis end at det er smart mht internet-mulighederne. Men det er lissom debatten om hvorvidt vi skal overgå til EURO isf kroner. Det er sikker også smartere, men jeg stemmer nej af følelsesmæssige årsager.
  Fredag var en dag med store følelsesmæssige dampkogninger, og efter at have set ‘Life of Brian’ på tv sammen med min datter, så var der ikke langt til at korse sig lidt i en lang sætning.
  Men jeg er ikke færdig med bolle-å sagen endnu. Bare vent 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s