Bye Bye Buyuksehyr

Jeg er lige nødt til at afbryde rækken af punktumløse rablerier, for der er sket noget dybt besynderligt.

For sjov har jeg i et par uger fulgt resultaterne i den bedste tyrkiske fodboldrække, efter at jeg tilfældigt fik øje på en blinkende stilling i kampen mellem klubberne Eskisehirspor og Buyuksehyr i Politikens resultatservice.

Især Buyuksehyr er et hold, hvis navn lyder så sjovt at jeg har taget det til mit hjerte. Men det skal man åbenbart være forsigtig med, for nu er klubben forsvundet fra oversigten over Turkcell Süper Lig.

PIST VÆK!

Godt nok er det Allehelgensdagsaftenshalloweenhalløj og alt det jazz dér.

Men alligevel… 

7 kommentarer til “Bye Bye Buyuksehyr

 1. Arj hvor ærgerligt! Nu havde jeg ellers lige fået lært at sige navnet! Jeg var også så småt begyndt at glæde mig til at følge med i, hvordan det går for klubben, via “B.O.s bold-up-date”. Mon de er gået konkurs?

 2. Vivi…jeg har ikke undersøgt hvorfor de er væk. Et gæt er at de spiller i en lavere division, og at det var en pokalkamp som blev dækket i Politikens resultatservice – men så ville de jo ikke dække en kamp i dag mellem Buyuksehyr og et hold som ligger i den bedste række.
  Jeg fatter ikke en vegetarisk kebab…

 3. Hmmm – jeg kan altså godt se dem på den stilling, du har linket til… endda med ret store fede bogstaver :o/

 4. Hallie…ja, der er de jo! Altså, enten er jeg denilsement – eller også VAR de væk et kort øjeblik.
  Men pyt med det….for de VAAAAAAAANDT 2-0 ude over Bucaspor.
  Gemmeleg kan ofte være meget resultatudløsende.
  Trick or treat!
  🙂
  PS. Tak for hjælpen.

 5. Det får mig til at tænke på, at vi somme tider opfatter Internettet som en statisk ting, som måske ændrer sig om et år, men ikke lige mens vi sidder og kigger. Vi laver en indre analogi til en bog.
  Den analogi opløses til live-kommunikation, når vi opdager at web-sites kan ændre pages mens vi kigger. Jeg så for 8-10 år siden på billeder af en planet-måne Titan på et site der hedder noget med “nineplanets.org” e.lgn. og efter at have kigget på den klikkede jeg ind på noget andet astronomi. Lidt efter vendte jeg tilbage for at se på Titan og vips – så var der kommet et nyt billede fra den seneste rumsonde, meget mere detailleret og meget mere farverigt (farverne laves digitalt og kan variere efter detailleringsgraden.)
  Siden den tid har jeg opfattet internet sider på en lidt anden måde.
  Held og lykke med det Tyrkiske hold med det sjove navn. Min søn spiller ofte på fodbold og de tyrkiske hold er også gode at spille på … højere odds, mange overraskelser 🙂

 6. Donald…tak for historien. Måske røg holdet ind i et sort hul, men fik vristet sig fri igen. Lys bøjer jo af over lange afstande i universet, og astronomer kan vist kigge om bag forhindringer netop ved at lyset smutter hen over større objekter (tror jeg nok).
  Jeg ved stadigvæk stort set intet andet om Buyuksehyr end at de er et tyrkisk hold med et totalt skønt navn 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s