kanalfogedens køkken

bruger vandmænd i maden, og der går min personlige grænse, selvom det det er fristende at gå ind til kanalkokken og spørge om han så bruger brandmænd hvis det skal være lidt stærkt, for det kan jeg jo godt lide, men der ser lidt lukket ud, det gør der, selv om der for så vidt sagtens kan være åbent, det ved man aldrig i sådan en muslingeby ud mod fjorden, men jeg bliver udenfor og morer mig over at man kan få kanalbetjentens hyggekurv med sig i robåden, hvis man ville på en romantisk date med salte kys og kampklare gajoler, men jeg er sikker på at hele byen ville vide alt om hvordan det så var gået og om man brugte seksuel redningsvest inden man så meget som havde taget det første åretag, og at det stensikkert ville være eneste punkt på det næstfølgende ugentlige aftenmøde hos nutidens kvinder henne i blindebomsgade, så jeg dropper enhver fantasi om den slags, også selvom jeg har min nyindkøbte smækre, sorte vinterfrakke på som jeg købte hjemme hos den højgravide solariesild i formiddags, nedsat tre hundrede, vender ryggen til restauranten ved siden af det maritime oplevelsescenter, og går i stedet op ad kaptajn jensens gyde og hen på mit sædvanlige gemmested, biblioteket, hvor jeg skriver et lille postkort til afkommet, så er det klaret, og så kan jeg lige nå endnu en god gåtur i den sjælsrensende novembersol inden regionalbussen kører mig hjem til de tre retter i tårnet

10 kommentarer til “kanalfogedens køkken

 1. Håber ikke, at den nyindkøbte vinterfrakke sidder for tæt. Med al den fødeindtagelse ender det med, at knapperne springer, inden BEO får bestilt en portion NUPO som dessert efter november-ferie-månedens kulinariske udskejelser på land og på søen 😉 !

 2. Hahahahahahahaaah, Erik…du har en pointe, det skal siges.
  Jeg købte frakken i Large, og bar den udover min nyindkøbte hættetrøje, størrelse Medium. Vist kan de mange måltider gøre kål på den nyslanke linje, men jeg nåede faktisk at købe et lager af nupo-pulver, som står og kalder på mig i skabet. Det skal nok gå. Bare rolig…men hov, nu skal jeg vist ned og have maaaaad (og en halv flaske rødvin)
  MUMS!
  🙂

 3. Altså jeg sidder da her og bliver voldsomt nysgerrig!! Når nu den nyindkøbte jakke påstås ligefrem at have scoregaranti – den tese vil jeg godt have afprøvet, og jeg stiller gerne op som crash-test-dummy til at få aflivet sådan en påstand :oD
  Klæder skaber folk ? Nej, det tror jeg nok ikke, at det gør – folk skaber klæder :oP

 4. Kære Hallie…jeg har da vist ikke nævnt ordet ‘scoregaranti’ ifm indkøbet af min nye frakke? Men det er rigtigt at jeg gennemgående har det med at klæde mig så grimt som muligt, dvs. røvsygt og brunt/gråt – gerne med dobbelte hængerøvsjoggingbukser, og jeg har spekuleret på hvorfor jeg gør det. Det handler netop om, at jeg har en fordom mod pæne, velklædte mennesker. At de udnytter deres udseende + farvesikre sans mht tøj til at give indtryk af noget positivt ved dem, som jeg helst ser testet først.
  Men jeg ved jo godt at det er noget fis med mig. At det ikke gør noget at man ser nogenlunde ud.
  Jeg har det bare med at gå rundt langs panelerne og langs husmurene for at gemme mig. Jeg vil ikke i kontakt med nogen.
  Tankevækkende.

 5. Ah okay – det var min husker, der lige svigtede mig… Du skrev scorepotentiale og ikke -garanti (det sidste tror jeg ellers, man kunne blive millionær på, hvis altså den holdt i byretten ;o))
  Men hvis man ikke vil lægges mærke til, så er en jakke med scorepotentiale nok også bedre end en med scoregaranti ;o)

 6. For øvrigt kan det da godt undre mig lidt, at ham kanalkokken er i stand til at skrive “Vi ser det som vores fornemste opgave, at formidle og præsentere de gastronomiske aspekter, som er med til at tegne billedet af Løgstør som en smuk og berigende kulturby med naturen som enestående ramme. ” – men derudover har temmeligt store problemer med nutids-r hehe. Er det bare mig, der er en sproglig snerpe, eller virker ovenstående svada knap så troværdig, så ? ;o)

 7. Hallie…jeg er jo gammel målmand, så jeg kan slet ikke lide scoringer, og dem jeg kan lide sker 100 meter væk fra mig, og jeg kan ikke se dem fordi jeg ikke tør tage briller på på banen.
  Jeg lagde også mærke til det manglende nutids-r i teksten, og var lige ved at skrive det til ham, men tænk nu hvis han spørger om jeg kan spejle et æg?
  🙂

 8. Pjat med dig, Beo – selv målmænd kan score af og til ;o)
  Men du kan vel spejle et æg ? Måske ikke så godt som han kan, men det er jo heller ikke din spidskompetence (går jeg ud fra ;o)) – og det ville da være lidt synd, hvis dine ægspejlingsevner gik ud over dine indtjeningsmuligheder på spidskompetenceområdet…. Mon ikke du ville lære at spejle et æg, hvis du vidste, at du så kunne få 10 mennesker mere til at købe din bog ? Eller.. ?

 9. Hallie…jeg tænder helt vildt på den dér småkommanderende tone.
  MOOORE, GIMME MORE, GIMME GIMME GIMME…MOOOORE 😉
  Hihi.
  Aj ,gode tanker fra dig. Hep!

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s