immerland

nødt til at gennemgå harddisken en ekstra gang, for selv det mest komplekse system vil få problemer med at forstå at når man spiller i vindblæs boldklub og bor i skarp salling, så skal et-tallerne og nullerne ikke begynde at skændes, eller blinke med det røde øje, men i stedet forstå at der er tale om et stykke helt almindelig hverdag, og at det heller ikke er noget issue at rutebilerne kører som om de flygter fra nogle vildfarne panserværnsraketter fra nørresundby, det er erfarne chauffører som bare prøver at skaffe sig en lille buffer, så rygepausen i ranum ikke bliver alt for kort, og så længe motoren holdes i gang lyder det jo på afstand som om de sidder inde i bussen, men intet af alt dette opfattes som andet end sådan som det skal være, med fred i gatten og ro i vildsted og trykket taget i blære, og når man har gået tyve gange rundt om ædeltårnet i aars og er nået ud til neptun på den nedlagte jernbane, så mærker man pludselig hvor skønt det analoge liv trods alt kan være, skyllet ned med den tiende kop eftermiddagskaffe til de endnu fedtdryppende norske klejner, og hvem fanden har så brug for hovedstaden længere, ja jeg spørger bare

2 kommentarer til “immerland

  1. Skønt Aars(tiden) ikke er den mest charmerende, har turen måske sået nogle korn med analoge labler mrk. “ro, fordybelse, koncentration”. Jeg ville også have skrevet “støjsvagt”, men kom så til at tænke på “løberen Gunnar Nielsen”.
    De fedtdryppende norske klejner kan måske gentages snart på det flydende gulv, medens tankerne om anderledes fremtidige rammer i glimtvis kommer op på Instituttets opslagstavle ;-).

  2. Erik…meget observant, som sædvanlig. Gunnar overgik til mere grusfordelende sysler efter den første gang morgenhamren, men i stedet har jeg måttet lytte på et eller andet centralt ventilationssystem, som sætter i gang med en islandsk undergungren hvert andet minut. Men man sover jo alligevel. Til sidst.
    Og ja, snart skal jeg ud og flyde. Det bliver oversøisk. Håber jeg 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s