10 kommentarer til “

 1. Mikael og Hallie…to fremragende bud, som jeg takker for.
  Den lille flyversmiley sætter jeg af og til på, for at han skal tage et overblik over alle de ord og linjer, som opbevares på instituttet. Jeg gør det, når jeg føler at der er et lille pusterum. Det er der nu, hvor jeg har skrevet så mange lange linjer, at det er tid til at sanke og binde op. Jeg har talt over tres linjer, som på en eller anden måde skal ud i livet og sørge for at de gør lidt nytte.
  Punktum 🙂

 2. Og vi andre kan lige få lov til at tage et pusterum og overveje, hvorfor vi sidder her foran en skærm og udøver den lødige og mere offentligt accepterede afart af “at se Paradise Hotel” hehe

 3. Hallie…hvad skal jeg så sige, med mit daglige timelange fix af fodboldkampe, både med rund og oval bold?
  Vi er alle synderjyder for Vorfrue 🙂

 4. Sport er altid ok!!!! I hvert fald i min bog ;o) Det grin vi fik i går af at se det der trick play fra middle school football – med QB’en, der bare vader igennem defence… Sådan et grin kan kun være sundt!!

 5. Ja, det spil var kongeligt. Jeg undrer mig i det hele taget over at man i NFL ikke laver flere trickspil. Hvorfor løber punteren f.eks. ikke udenom? Eller kaster i stedet for at sparke? Det er ihf også tydeligt at de QB, der kan løbe selv (Vick og ham oppe hos ostehovederne) konstant kan tage fusen på forsvarerne.

 6. Der kunne bestemt godt være flere trick-spil i NFL – men det kommer nok også lidt an på, hvilket defence, man står overfor… Jeg tror ikke, der var ret mange, der skulle nyde noget, når de står overfor Steelers og Troy Polamalu hehe. Den mand har et blik for spillet, som det kun er ganske få mennesker forundt!

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s