Hør rablende lyrik onsdag 1. december

Lyrikpusheren, musikeren og arrangøren Claus Høxbroe har inviteret mig til at læse op til Onkel Dannys Joint i Råhuset, onsdag 1. december kl. 20-23.

Jeg har ti minutter, og satser på at kunne nå hele historien om hende den lyshårede fra bowlingklubben. Hvornår på aftenen det bliver, ved kun Claus.

Adressen på Råhuset er Onkel Dannys Plads 7, 1711 København V. Entréen er 50 kr. og jeg er i godt selskab. Se bare her.

21 kommentarer til “Hør rablende lyrik onsdag 1. december

 1. Hehe…dejlige, skarpe, skægge, kloge LouLouSilhouBast. Jeg er næsten glad for at der er en hel del vand og land mellem os, så jeg er i tryg afstand for de smukke forventninger du formulerer så smigrende.
  Men! Jeg lover at tekstualisere alt hvad remmer og spøj kan holde til, og skulle jeg mærke lidt lampefeber, da vil jeg se dig glade åsyn for mig….og så går det..!
  Tak.

 2. Lyrikpusher og Onkel Dannys (Plads) lyder som den rigtige sammensætning. Som du ved, er jeg andetsteds på det tidspunkt, men havde jeg været omkring Kbhvn. V., var mine gamle ben nok sporet henimod pusher-area for at opleve en af min talentfulde blogvens kompetencer live!
  Pushing good luck!

 3. Erik…jeg spørger mig selv, om der ville opstå et spontant punktum midt mellem stemmebåndene, hvis jeg vidste at du sad blandt tilhørerne med dit glade og meget opmærksomme blik…men det finder vi jo så ikke ud af denne gang 😀
  Tak for dine gode ønsker for mig. Jeg lover at aflægge fuld rapport, med indlagte punktummer, når vi ses IRL 🙂
  Det er da herligt som vi huserer viden om og verden rundt, va’?

 4. Modsat toldkontrollør Knagsted (som jeg i visse situationer er beskyldt for at ligne 😉 ), elsker jeg punktummer og i høj grad semikolonner.
  Måske vil du sense den fornøjelse, når (forhåbentlig) dine kommaløse (ikke komatøse ;-)) indlæg bliver hæftet hos forlaget PUNKTUM 😉 !

 5. Erik…hahahahahahaaah, hvor suverænt forrygende at der findes et forlag med det navn. Jeg skri´ver sofort til dem og tilbyder dem mit manus. Det er simpelthen FOR oplagt.
  Tak for den idé. Det er ‘skrattretande’…mycket! 😀

 6. Ej, det ville jeg også gerne have kunnet være en del af (tæller lige udsagnsordene – jo det stemmer vist *g*).
  Desværre er jeg også obstrueret af for meget vand og land til lige at kunne lægge et smut forbi, så jeg må vente til instituttet går “on tour” ;o)

 7. Hallie…glæder mig at du gerne ville være til stede. Lad tanken om at instituttet lufter feltfødderne være en spore for mig, og så håber jeg vi ses ovre i nærheden af dit hood 🙂

 8. Jeg har luret, at du har taget adskillige tilløb i den henretning – men oftest er endt længere nordpå (uforståeligt nok for det er jo hernede sydpå, at det er varmt og dejligt ;o))
  Jeg er fortrøstningsfuld :o)

 9. Hallie…jeg kan jo alligevel ikke forstå hvad I siger dernede, men okay…så må jeg jo bare tale non stop selv. Vi må se ad 🙂
  PS. GO PACKERS! 😀

 10. Hvad er det for noget pjat!! Vi er altså meget lette at forstå ;o)
  De æ also it vos som har probleme mæ æ sproch – om man it fæstææ et så må man lææ et…. Mojn :oD
  PS .. Chargers blev der sagt!!!

 11. Hallie…har vi ikke haft ballade nok med hende den lille dér med hestehalen, der var jaloux på hende dér Kerrigan og prøvede at knæsætte hende?
  Næh du, så hellere nogle beskøjtere, du! 🙂

 12. Hun brugte vist nok, så hudt jeg visker, en kniv i stedet for en skøjte… Og så var det rent faktisk mig selv, jeg forsøgte at hentyde til (altså i forhold til skøjtekastet ;o))

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s