enkeltkønnet buffet

for det kan man her hvor jeg sidder og slår mave efter tre besøg henne ved buffeten, og nu er jeg simpelthen så mæt at jeg ikke formår andet end dreje hovedet så meget at jeg kan betragte de aftenblinkende bølger, mens jeg filosoferer over hvad der egentlig var i den gryderet som jeg druknede risene i, ikke fordi jeg tror at der var noget som ikke hører hjemme i en sådan sammenstyrtning, men man tænker jo sit når der står i avisen at et hidtil ukendt vietnamesisk firben blev opdaget tilfældigt da en lokal biolog studsede over en tallerkenfuld grillede eksemplarer af det enkeltkønnede dyr, vær så god at spise brød til, siger jeg bare, men det når man knapt nok at fordøje før man får at vide at danske biologer engang undrede sig over et sæt gule fugleben, der stak op af en suppegryde, hvilket disse brave folk på feltfod ikke kunne få til at stemme med noget som helst, for det ville i givet fald være en fremmed fugl i lige præcis det område, og sådan blev den fjer til en nyopdaget afrikansk hønsefugl, velbekomme, ikke sandt, og jeg skal nok vare mig for at påstå at der ikke er fugls føde på en hvilken som helst historie, i hvert fald så længe jeg ikke kan rejse mig

Advertisement

2 kommentarer til “enkeltkønnet buffet

  1. En gammel sportsjournalist kender værdien af begrebet “toptræning”. Om det er kondital eller teknik eller enterogastrologisk trimning, er værdien ens.
    Med tanke på julens buffeter såvel på land som på vand er det klogt at foretage intervaltræning, så tarmfloraen kan blomstre.
    Der venter flere ventriculilære udfordringer….. velbekomme, gerne uden fir- og fugleben. 😉

  2. Erik…min ungdomsdrøm var at blive fodboldkommentator, og da jeg ingen uddannelse havde begyndte jeg med at tage form som de koryfæer, jeg gerne ville vippe af den betonunderbyggede stålpind. Ergo vejede jeg 117 kilo, da jeg vraltede ind på redaktionen til mit første job, og regnede med at succesen var hjemme på forhånd.
    AK ja…det er nu to fæle fyringer og en skilsmisse siden, men jeg har også måttet sige farvel til en del af topformen, rent skulpturelt. Det er nok slet ikke så dumt endda. Hvad koster et par balletsko egentlig?
    🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s