sol i ansigtet

det samme, for kontrasten er og bliver alt, alt for tydelig og det så decideret fælt ud, præcis ligesom første gang jeg blev konfronteret med fænomenet hos en engelsk kontratenor ved en intimkoncert på en eller anden musiksamling inde i centrum, hvor han stod i pingvintøj og så meget britisk ud, hvilket på sin vis var meget praktisk når han nu var brite, det ved jeg godt, men det så helt akavet ud med hans ligblege hænder uden på den kridhvide skjorte indeni herrekjolens ærmer og så tog blikket ellers elevatoren op til hans meget solbrændte ansigt, og det går jo bare slet ikke at se sådan ud, vel, slet ikke når man både kan synge og har så pænt hår, alvorlig talt, og jeg så ham for mig i samme sekund jeg fik øje på det nyeste sæt hænder og ansigt hos den unge kvinde i bussen, hvorved jeg er oppe på i alt tre styks som har kørt den samme pinlige stil, men jeg tør næsten ikke fortælle hvem den sidste er, for det var en litteraturkritiker, og dem skal man jo behandle med en vis varsomhed, men hun er vist holdt op med det, tror jeg nok, og det er da altid noget

Advertisement

8 kommentarer til “sol i ansigtet

 1. Tænk sig alligevel, at man skulle høre sig selv sige det her….. Men der kunne de måske alligevel lære noget af den gode Hr. Lee (med det australske fornavn) – hvor uægte den brune farve så end er, så er den jævnt uægte påsmurt over hele kroppen – måske endda også i håndfladerne ?

 2. Hehe, Hallie…nu du siger det, så har jeg lagt mærke til at bemeldte mediemand har det med at se meget mørklødet ud i det hele taget. Hvor mange point giver det, eller trækker det fra? Kan han blive i landet med det fornavn? Va’? Ba’?

 3. Altså ifølge ham selv, har han jo en IQ på 150 (vist nok fordi hans mor engang har fortalt ham det….), så hvis ikke han allerede HAR studeret på et top-20 uni, så KUNNE han i hvert fald med garanti sikker godt…. måske…..
  Og så må man jo gerne være her!

 4. Jamen, for min skyld må han blive præcis hvor han vil være. Bare det ikke er i mit køkken. Jeg har nemlig studeret på to universiteter og har gennemgående gået to år i hver klasse på begge de folkeskoler jeg gik på. Det gi’r vel dobbelt point, eller? 🙂

 5. Hvis ikke du har fjernsyn i dit køkken, er du vist i sikkerhed… Har du derimod fjernsyn i køkkenet, så er du i overhængende, næsten livs-, fare for at få besøg af Mr. Lee i dit køkken!!
  Du er måske endda overbelæs’t ? …. Det er efter princippet moral er godt – dobbeltmoral er dobbelt så godt! ;o)

 6. Hallie…jeg ser stort set kun fjernsyn i køkkenet, men indtil videre er det lykkedes mig at undgå bemeldte hovedkludsomfattede herre. På de kanaler hvor han huserer ser jeg kun udsendelser hvori enten runde eller ovale bold medvirker.
  Jeg er nok mere overbelæsset end overbelæst. Ottodidakt, you know.

 7. Kjeldsen…jeg må have ramt en nerve. Efter de to fingeroperationer kan jeg slet ikke styre dem. De danser og danser.
  Ansigtssol. Ja, det er egentlig et dejligt ord. Nu du nævner det. Jeg kan bare ikke snuppe de kridhvide hænder, når krydderen har fået brun kulør. Det ser ikke godt ud.
  Selv tak 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s