snublende tæt på et nyt forhold

falde for nogen, for den trang kan jo sagtens komme over een, også selvom det er så koldt at sætninger kan ses i luften længe efter at man har sagt dem, men jeg har været i tvivl om hvem jeg skulle lægge et godt ord ind på, jeg mener, det kunne være den lyshårede fra bowlingklubben eller hende i lygtebutikken med den ubegribelige barm, lange lollandske lone eller den bornholmske bunsenbrænder, bortset fra at jeg godt ved at man skal vogte sig for gamle flammer, men der er jo også den finske komponist med halvnodepausen mellem fortænderne, ja, ja, hende som vistnok lige har komponeret et værk for orkester og bordlampe omhandlende dagligdagen for en svensk sumpvorteplante, såmænd, men da jeg så endelig faldt, og det gjorde jeg, så skete det uden varsel og kom som et chok, lissom i sangen, ikke sandt, og så kan det jo ikke være mere banalt, skulle man kunne synes, men der må være en kant og det var der også, på kongens nytorv, da jeg kom trampende i stiv frostkuling med tre muleposer og en ubændig trang til at nå hen til metrostationens elevator inden den blev suget ned i dybet, men det er en dårlig ide at fokusere så intenst på noget tyve meter væk når der ikke er noget gadelys og man har de stornæsede vinterstøvler på, for så ser man ikke kanten før man falder for den, stol på det, og jeg smed stænger og poser til himmels lige på stedet og lavede det sygeste styrt i mands minde, og eneste der blev beskadiget var selvfølelsen på grund af de unge mennesker som ilede til og spurgte i en alt, alt for bekymret tone om jeg var okay, for hvad skulle jeg svare, spørger jeg bare, noget med kærlighed, måske, om kærestenød og albuestød, for lige gør det i hvert fald pissenas, i armen, altså, foreløbig   

11 kommentarer til “snublende tæt på et nyt forhold

 1. Årh av av da… Nogle gange giver livet en nogle knubs – så må man rejse sig ved den kantsten, hvor man faldt og skubbe lidt tilbage ;o)
  *Puuuuuste* – og god bedring med armen … og selvfølelsen ;o)

 2. Hallie…jeg er frisk igen. En god nats søvn gør mirakler + morgensolskin. At min datter får kronisk latteranfald ved synet af en jamrende far fremskynder jo også helingsprocessen i nærmest bekytmrende grad. Så: frejdigt fremad mod nye fald..! 🙂

 3. Det ser ud til, at du slap billigere end mig (Fields – febr.2010). Måske tog muleposerne af i faldet, men godt at det ikke var ned af de stejle trapper ved Kgs. Nytorv-metroen.
  Og medens vi er ved de lyse sider, ville jeg – på dine vegne – vælge hende i lygtebutikken med den ubegribelige barm. Dels er hun (formodentlig?) “tændt” meget af tiden, dels vil du lande balsamisk, hvis…. :-)))
  God bedring fra en lux-destination 😉

 4. Erik…åh ja, jeg nåede næsten at sende dig en tanke, inden jeg på gammel målmandsvis smadrede hoften og albuen i underlaget. Jeg er kun lidt øm i albuen endnu, så min rekonvalecens bliver nok meget kortere end din.
  Men så har jeg min mislykkede pegefinger at jamre over.
  Hende med den ubegribelige arbejder vist ikke længere i butikken på Lygten, men hun simpelthen…unfassbar 🙂

 5. Instinktiv indskydelse….
  Rainer Werner Fassbinder
  *smutter videre – den står på strækøvelser*
  (randomness for the win!!) FNIS!

 6. “Men så har jeg min mislykkede pegefinger at jamre over.”….Såfremt bedstefar BEO opnår sin bedstefars alder, skal fingeren holde til 2056….så pas godt på den!

 7. Erik…tak for dine gode ønsker for mig. Jeg vil måske lade mig re-operere næste sommer, måske…hvis det fortsat småknirker, og der er jo kun om morgenen.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s