Godt lys til læseheste (2)

NETTO’s ugentlige tilbudsavis er lige dumpet ind i mit liv – og hvad skuer mit øje dog på side 43?

Touch bordlampe, med lysdæmpende funktion når du rører ved lampefoden.

2.000 kr? 3.000 kr? 4.000 kr? Nej…59 kroner.

Så blev det da endelig jul på det lille bjerg.

6 kommentarer til “Godt lys til læseheste (2)

 1. Ved du, hvor mange tons papir, der går til tilbudsaviser? (Du kan lige så godt læse Nettos tilbudsaviser på nettet – og så slipper du for at slæbe dem ned bagefter…)

 2. Kære Capac…jeg forstår dig. Jeg læser tit disse ugentlige festskrifter på nettet også, stol på det. Grunden til at jeg fortfarende tillader mig at lade papirudgaverne puffes ind i min postkasse, er at jeg ønsker at få en oplevelse af hvad et almindeligt menneske får af den slags, så jeg har et brugbart udgangspunkt at skrive udfra. Det er altså en form for research.
  Jeg mener, man kunne jo lisså godt sige at disse styrvoltiske musikere burde droppe at belaste CO2-balancen med deres elektrisk forstærkede instrumenter, når man sagtens kan nøjes med at spille akustisk?
  Papir er mine stålstrenge. Jeg ønsker at leve med papir og i papir. Min morfar var papirarbejder…i NÆSTVED!
  (puuuuuuha, hvor det kniber med argumenter, her…)
  ALTSÅ!
  HØR NU HER!
  Øhh…
  [du har ret]

 3. Julelys i vinduerne – det havde jeg sidste år, men jeg tabte den og en pære sprang, men hvilken? De sidder i serie. Jeg kan godt forstå din jule-begejstring for en lampe af den ene eller anden slags. Julen er jo lysets fest!
  For at leve op til mit ry om at lyde belærende, hvilket egentlig blot er et skalkeskjul for begejstring over at opdage verden og vide mere om alle de spørgsmål, som man stiller mens man endnu kan, så vil jeg lige sige at papiret er en gendanne-agtig ressource, i visse henseender – men processen hvorved det bleges og/eller glittes er giftig og at trykkeprocessen også er fuld af giftige farver. Men bortset fra det er papir miljøvenligt, og på sigt må man kunne finde måder at gøre glitte- og trykke-processerne mindre giftige.

 4. Donald…tak for kommentaren. Jeg kender også en skovekspert, som engang sagde at det er godt for “skovningen” at man bruger papir. Meget bedre end at rydde skov for at dyrke hamburgere. Men jeg kan sagtens se, at det er usmart at bruge al det lortekemi for at trykke ugentlige tilbud som ser lisså gode ud på nettet.
  Jeg er fristet til at sætte NEJ TAK-mærke på postkassen. Jeg gør det sgu. Fanme.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s