We have a winner

Jeg ved ikke hvordan jeg ved det, men jeg ved det.

Den er hjemme.

I mindst tredive år har jeg harceleret over mundtlige mediefolk, der ikke evner at udtale ordet ‘psykiater’ eller ‘psykiatrisk hospital’.

Nu er vi nået til mumlebæst nummer 100.

Tillykke til Anders Rune Jansen fra BT TV. Præmien er et ex. af min grå digtsamling ‘Opløselige’, hvor ordet psykriatiker optræder.

Advertisement

4 kommentarer til “We have a winner

  1. Hvis BEO vidste, hvor mange gange kommentatoren med en 36-årig karriere i sundhedsindustrien har hørt denne udtale i mange forskellige sammenhænge, skulle “Opløselige” genoptrykkes i et profitabelt oplag, der mindst kunne generere et længerevarende spa-ophold. :-)))))
    At den interviewede psykiater ikke diagnosticerer “Bertel Bims”, skyldes dels klinisk etik, dels at enhver livserfaren person kan se “aktionsdiagnosen” 😉

  2. Erik…åh ja, du må have hørt mange sykriatriske varianter hen over skrivebordet eller kantinebordet. Jeg har vel 2-300 ex. til overs af den lille grå, men det rækker nok ikke langt, desværre.
    Mht. Syndhedsministeren, så er han efter sigende noget af en bulderbasse. Iflg. avisen frygter hans personale hans temperament. Det ville jeg være dybt bekymret over, hvis jeg var ham og hans chef – for hvis man ikke tør fortælle ham alle fakta, så vil det være risengrød til hans egen julebagdel på lang sigt.

  3. Jeg er fuldstændig enig og har også selv harceleret – dog i det stille – og det samme. Jeg har været lidt borte fra blogland, men sidder lige nu og nyder dine poster! Tak for dem allesammen!

  4. Stegemüller…det glæder mig at have en medharcelist som dig. Det er for galt at de unge mennesker ikke gør sig lidt mere sproglig umage. Grrhhh…! 🙂
    Og det glæder mig at du synes om mine indlæg 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s