Papegøjebogen på spring

Jeg kan se at at min nye bog kan forudbestilles hos de forskellige netboghandlere, og der er endda en ret god pris at få i forhold til den vejledende salgspris på 179 kr.

Om man kan regne med den tilbudte rabat, ved jeg af gode grunde ikke, men det er jo ikke forbudt af prøve sig frem. En aftale er vel en aftale.

Ellers går tiden med at vente på udgivelsesdatoen. Anmeldelses-eksemplarerne er udsendt, så jeg håber meget på at diverse kritikere er i gang med at forholde sig til de 45 fabulerende linjer og CD’en med min indtaling af dem.

Jeg prøver at lokke nogle elektroniske medier til at interessere sig for udgivelsen, selvom det at promovere mig selv bestemt ikke huer mig. Men omvendt må jeg være så klar i krydderen at jeg forstår, at indhold er indhold – og at det er det som læsere og lyttere vil kunne interessere sig for.

Hvis de vel at mærke får kendskab til det. 

At det så tilfældigvis er mig, der har skrevet bogen er et faktum, men også kun altafgørende vigtigt for en eneste person.

Indholdet er en vare, som tilbydes på markedet, der bugner med bøger. Vist er det en del af markedsføringen hvem forfatteren er. Men det må jeg prøve at leve med. Hihi.

Og derfor må jeg lade som om at jeg ingen kvababbelser har i forhold til at anbefale bogen uden blusel og forbehold. Og skal jeg være helt ærlig, så føler jeg at det her er et godt bud på noget, som kan komme både mig og læserne til gode.

Forlægger Mikael har virkelig sørget for at varen ser ordentlig ud. Indholdet er tilpas seriøst og humoristisk til at det kan klikke. Og det bedste ved det hele er vekselvirkningen mellem teksten og den mundtlige version på CD’en. 

I det felt ligger bogens allerstørste chance, tror jeg.

Moppedreng ha’ sødetabletter?

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s