Mærkeligt

Jeg hørte i går, at der er tre ting som uden videre får hormonerne til at danse lambada fra den ene pandelap til den anden.

Sex, vold, og mad.

Måske burde man overfalde en culotte, banke den mør og lyksaliggøre den i en grad, så der kommer små kødboller ud af det. Så kan man spise dem og få mere dopamin på humørkontoen.

Desværre duer jeg ikke til så udfarende ekcesser, og i det hele taget er jeg ikke god til slå mig løs, fyre den af og banke den op. Jeg går underfundige omveje for at have et bare nogenlunde levbart forhold til mig selv og verden.

Netop nu kan jeg mærke noget. Det er positivt, for jeg har det ellers med at bedøve mig selv med en overdosis af helt lovlige stoffer. Følelser er alt for farlige at lufte uden snor.

Men der er gang i noget lige nu. Hvis der kommer en sag ud af det, hvad der ikke gør, så ville man ikke kunne finde ud af hvad der er sket. Der er ingen synlig forandring.

Jeg er bare glad. Der er så mange ting i mit liv som mange ville give deres reservecykel for. I disse timer og i disse dage siger jeg tak for at være mig min lykke bevidst.

Der er ikke sket noget som sådan og ingen andre er indblandet i det. Det burde ikke være sådan. Alligevel er der så mange ting, der uforandret fylder mit liv med…liv.

Tak.

Advertisement

5 kommentarer til “Mærkeligt

 1. Når man(d) betænker flere års lejlighedsvise digitale jammersauce på denne blog og denne kommentators periodevise verbale spanking i samme anledning, giver ovennævnte indlæg grund til en ekstrem behagelig undren.
  Lad nu være med at arkivere den spirende “sag”. Lad den blive fremme, fyld den med en masse kontinuationer og underbilag, så den kan vokse sig stor, uoverskuelig og betydningsfuld.
  Foråret så sagte kommer…….. 😉
  PS. Selv tak!

 2. Erik…mit indlæg er et udtryk for glæden over de glædelige ting som jeg mærker særlig tydeligt i disse dage. Kontrasten mellem det gode og det mørke. Det er helt oplivende at mærke spændet mellem de to sider.
  Så kan man/jeg på én og samme tid være meget, meget ked af det – og på baggrund af det, så meget desto mere glad for de glædelige ting.

 3. Klaus…jeg oplever vist det modsatte, som vel dermed er den samme bevægelse, bare med modsat retning – lissom busplaner? Midt i nedtryktheden dukker de glædelige ting meget stærkt op, og det er fanme en dejlig fornemmelse 🙂
  PS. HELT enig i, at de der smartlogsverificeringsindgangsbremseforhindringskoder er monsternederen!

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s