5 kommentarer til “Forførelsens Grundlov (4)

 1. Har lige læst længere ned.. og kære BEO, du skal da vist til at læse en anden manual om forførelse. Hvad er det for en tendens til skriverier fra klogeåger om forførelse af YNGRE kvinder??
  Jeg må altså tage min aldersdiskriminationskappe på her. NÅ! Det er ingenlunde kun yngre kvinder, der kan være trætsomme at erobre. Næhh nej, jeg har en hob af smukke, kvikke og alt muligt andet veninder, der alle til hobe er håbløse for en mand at indfange. Jojo.. den er god nok. 😉
  Jeg selv er omvendt alt for nem hihi. Det kræver bare de rette ord. Ved ikke lige om det er ligeså skidt? Ord kan være nøjagtigt lige så lumske som de værste banditter på prærien.
  Så hit med dem…ordene om forførelsens svære kunst når det gælder de modne og erfarne damer 🙂
  Hehe

 2. Henriette…jeg indrømmer, at det lidt er noget rod at det kun handler om ungdommen, men sådan er citatet – og så må man jo ikke ændre på det uden videre. Men jeg kan forstå på din kommentar, at der også er lidt mere modne modeller, som kan have deres…issues.
  Jeg synes det er to gode artikler i Information, hvorfra jeg så lige udtog nogle citater til almen inspiration 🙂

 3. PS. De modne kvinder har vel også begge ben placeret solidt lige midt i kønsudviklingens grundsuppedas. Mange står sikkert med deres 2,7 børn og et tilsvarende antal skilsmisser og tænker….hvad skete der lige dér?
  Her kan det måske være på sin plads at gentage et af mine yndlingscitater, fra den amerikanske kvindelige stand up’er Rita Rudner:
  “Hver gang jeg møder en ny mand, tænker jeg…er det mon ham, der skal have mine børn hver anden weekend?”

 4. Kære Beo. Hende kan jeg godt lide. Må vist lige søge på youtuben efter noget jeg kan grine mere af 🙂
  Og ja.. den der suppedas er en tyk og sej gryderet. Ikke særligt spiselig. Meeen derfor er selvsamme kvinder ikke helt uimodtagelige overfor lidt forførelse. De skal bare ha lidt tid til at rase ud. Sådan har jeg ihvertfald hørt det er.. 😉
  Og nej. Ikke ændre på citater, det giver alt for meget mere ordbøvl med ordordensmagten.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s