”A sæjer walbekom!”

»For ikke så længe siden havde vi en brasiliansk kok på besøg, og han havde taget myrer med. Nogle ordentlige krabater, som der kom noget cremet ud af, når du tyggede på dem. Lige til brækposen, ikke. Men ved du hvad: De smagte som den perfekte blanding af citrongræs og ingefær. De smagte simpelthen som en drøm. Det var … ualmindelig lækkert. Og for nogle år siden smagte jeg dampede myreæg, der poppede i munden og var lidt våde indeni. Jeg vidste ikke, hvad det var, og tænkte: Hva’ fanden er det for en type ris? Så sagde værten, at det var myreæg. Jeg havde spist en skefuld fugtige myreæg. Varme. Men ved du hvad, det smagte simpelthen så delikat, de toner, der var i dem, var fantastiske«.

                                             Rene Rédzepi, chefkok på Noma i Politiken

En kommentar til “”A sæjer walbekom!”

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s