Tidssug

Det går pludselig op for mig, at jeg måske skal til at tænke mig lidt om. Hvis jeg først kan få folkepension om femten år, så er det jo spørgsmålet om jeg i mellemtiden kan tjene til dagen og motorvejen.

Og ikke alene skal jeg overveje om de job, jeg lever af nu kan holde i femten år. Jeg skal også til at være langt mere opmærksom på om jeg har fysikken og hovedet til at køre igennem til 2025 – bare ved at mumle lidt om mord og blod og sælge et program eller to ude på Skråleøen.

Når man er timelønsansat som jeg, så er der ikke noget der hedder løn under sygdom. Dagpengesystemet har jeg, gudskelov, meldt mig ud af forlængst. Men dermed er reglerne også ligetil: no work, no pay. Ærligt, med kant.

Hmm…

Så bliver det lige med ét ret vigtigt hvordan ryggen har det. Om der er ryddede vejbaner i blodbanen. Om personalemøderne i diverse (og de værste) indre organer forløber i god ro og orden. For slet ikke at tale om snurrepotten. Og lemmerne. Plus de finere kemiske ligninger.

Man kan hurtigt få nogle kvababbelser, som i sig selv kan være…hov, nuer sgu fodbold!

VIDERE!

Advertisement

4 kommentarer til “Tidssug

  1. Medens du kører rundt i refleksions-rundkørslen, opleves to skilte. “Kontanthjælp” eller “Talentudvikling”.
    Hidtil har du formået at vælge vejen med “Talentudvikling”. Fortsæt og tro på, at der også er sideveje på den brede 2-sporede vej, hvor overhalingsbanen ofte er optaget, netop på grund af de innovative talenter hos mennesker.
    Helbredet er så benzinen og der er jo som bekendt flere oktaner samt prismodeller, hvortil kommer kilometer-servicecheck.

  2. Erik…tak for respons. Ja, måske er der pittoreske og udkommemulige sideveje. Måske endda sidegader, hvor man kan vekselere. Jeg er jo ikke meget for at gå ud og møde mulighederne. Den svaghed skal jeg forholde mig ansvarligt overfor. Meget.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s