4 kommentarer til “Velputtet (9)

 1. Det må der knagme gøres noget ved… Noget jeg kan hjælpe med?? ( og det er helt uskyldigt altså, bare lige så det er slået fast hihi) Jeg kan ikke undervise i ondskab, men jeg kan bage en god kage, lave en skøn karryret eller måske synge en sang, med min totalt umelodiske stemme. Eller jeg kan undervise dig i hoola hoop, DET er vildt sjovt. OG godt for humøret.Der er så meget der kan opleves som godt, og husk søde ven… det er de små ting der glæder mest.
  Knus og dejlig weekend
  Henriette

 2. Henri, hvor er du bare en skat, er du. Jeg har med garanti danset for lidt hoola hop i min tid. Det er, nå ja, for ringe. Tøhøhø. Jeg har ikke været karrig med karryretterne, men god gurke kan man vel ikke få for mejet af, eller?
  Det er meget kærligt af dig ville hjælpe mig. Du har vel ikke et brugt fjernsyn, jeg kan låne? Aj, det var gazz..!
  Henri, du er en strik. Du sender glade bølger. Taaak 🙂

 3. 🙂 Har været hægtet af nettet i 10 dage… Uff siger jeg bare, det er jo den rene død sådan at sidde her uden at kunne kommunikere hverken hid eller did. Hvor bliver man dog afhængig af det skidt, og selv i banken kan man ikke komme :((
  Nå, men du blev glad bare for et par ord, og så er min mission jo fuldendt. Skulle det være en anden gang, så er jeg klar igen.
  Rigtig god mandag og mange knuuussss
  Henriette
  PS: Jo da.. jeg har skal tilfældigvis et ældre, lille og meget brugt tv hehe. Dog har det visse skavanker, men ikke nogen der er værre end dem jeg selv har 😉

 4. Tanken bagved tæller en hel del, Henriette. Gavmildhed ses ofte hos dem, som godt selv kunne bruge nogle milde gaver. og derfor lige præcis kender til værdien af at give.
  Tak.
  🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s