“Du lytter til Radio Guldmund..!”

I nat lå jeg og prøvede at falde i søvn. Underboen bultrede og baltrede, og jeg ventede tålmodigt på at roen skulle falde over mit bedagede legeme.

Så lagde jeg mærke til en lille tone i højre øre. Jeg har jo fra barnsben af haft en lille hørenedsættelse i den side. Mest i diskanten. Men her var der ingen problemer med tonehøjden. Ti sekunders tydelig hylen og så en pause.  

Mærkeligt. Tonen ophørte, men begyndte så igen. Ikke specielt højt. Ikke generende som sådan, men tilpas tydelig til at den blev til et “issue”. Var det en flad røgalarm hos naboen, der tiggede om nyt batteri?

Tinnitus? Åh nej. Jeg bed tænderne sammen. Lyden forsvandt. Så åbnede jeg munden. Lyden kom tilbage. What??

Sig mig…er det mine guldtænder, der indfanger radiosignaler og laver dem om til intern mundtlig formidling? Skal jeg så betale ekstra radiolicens? Dankortbølger? 

Jeg husker ikke hvordan det endte, for fokuseringen på lyden fik resten af mig til at falde i søvn.

God-nat-radio. 

Advertisement

2 kommentarer til ““Du lytter til Radio Guldmund..!”

  1. Tinnitus kan i visse tilfælde opfattes som en form for musik, det kunne være en terapeutisk måde at lære at leve med et. Man kan også midlertidigt få tinnitus lignende symptomer. Det var nok bare det du oplevede.

  2. Tak, Avisby…jeg er faktisk kommet lidt i tvivl om hvorvidt lyden er i mit hoved, eller kommer fra et eller anden elektronik i lejligheden. Jeg synes jeg hørte det igen her i eftermiddags…men måske er lyden der hele tiden, og jeg “hører” den først, når jeg lægger mærke til den. Men det er slet ikke generende, så indtil videre hygger jeg mig bare med det 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s