Jeg er vred som bare fanden, og jeg finder mig ikke i det mere

Dette er det første af tusindvis af sandfærdige indfald og udfald.
 
Hvad ligner det, sociolog Henrik Dahl, at blive højreorienteret, score Lone Hørslev, kalde statsministeren blank, og så alligevel insistere på at gå rundt med et mormor-garn, som ville have gjort Rosa Luxemburg stolt?

Hvorfor skal filosof Morten Albæk altid bruge sine overstørrelse hvide underbukser i sin argumentation som metaforer, så de udvikler sig til meta(gas)farer? 

Hvornår dropper parterapeut Martin Østergaard sin ‘ja-jeg-er-en-sexfrustreret-bibliotekar’-stil, og får ‘fisse stinker’ tatoveret på dillergøjen?

ÅH, hvor jeg nyder at fyre den maks af.

Jeg kommer.

Med mere.

Måske. 

                                        PLAGEPIKKEN PEDRO 

Advertisement

4 kommentarer til “Jeg er vred som bare fanden, og jeg finder mig ikke i det mere

 1. Nej nej nej, det er ikke til at bære flere tåber af den slags, som brækker sin syrlige munddiarré ud over alle de mennesker, som i virkeligheden nok har det en liiille smule bedre, end ‘diarréen’ selv. Men det giver sikkert gode penge at være sur, når man er enlig forsørger.
  Ynkelig forestilling? Det tror jeg nok lige.
  Arj, jeg synes bare du skal være dig selv (dér er du nemlig bedre end go’) og så lade nettets tegneseriefigurer rode rundt med lovers and haters. Og muligvis en advokat eller to. Uha uha 😉

 2. Ak ja, Anita…jeg kan sandelig også, og har sandelig også, haft mine fejder på nettet og i blogosfæren.
  Og jeg kan tydeligt mærke hvor “dejligt” nemt det er at turde være vred, slem, ond og grum…sålænge man kan være det foran sin egen lille skærm i ‘splendid isolation’ – og så ovenikøbet uden at ville lægge navn til det.
  Jeg lavede denne ene PP-røvskylle, for at mærke hvordan det ville kunne være. Det var som at skide i egen rede, og det har jeg i sandhed ikke brug for mere af i denne omgang. Stol på det.
  Tak for en fin kommentar 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s