Mit næste mål

Hvad så, Hansen…skrive ny bog?

Njaaeh…ikke rigtigt, sådan.

Hvad så?

Jo, du…nu ved jeg det..!

Jeg vil debutere som dramatiker, vil jeg. Det er det, som skal ske nu. Min terapeutiske dialogbog ‘Jeg kan ikke sove’ skal opføres på en eller anden lille scene.

Oh yeah..?
Oh yeah..!

Jeg ser for mig den mest minimale scenografi med to stole sat over for hinanden på et hævet podie. Og så kan man evt. vise nogle af de drømme eller begivenheder, der kommer frem i terapien som film på væggene bag dem. Eller man kan lade dem udspille på scenen, og så køre stolepodiet væk imens. Det er et økonomisk og kunstnerisk valg.

Wauw. Hvor store chancer tror du der er for at det kan lykkes?

Ikke så store. Og netop derfor tror jeg at det vil blive til noget.

Ja?

Ja! 

6 kommentarer til “Mit næste mål

  1. Capac…god idé, men jeg tror faktisk at denne tekst vil egne sig til et intenst kammerspil med de to mænd overfor hinanden. Publikum vil danne sig billeder, efterhånden som den unge sælger udvikles 🙂

  2. Så er værket afleveret til læsning på landets fineste scene. Jeg føler mig som en idiot, når jeg tror at jeg sådan kan debutere på det højeste niveau, men omvendt: jeg ved jo godt, at når jeg føler sådan, så har det i-n-t-e-t at gøre med om værket er godt nok eller ej. Jeg tror jo altid, at den slags drejer sig om hvordan man bliver bedømt som person. Udseende osv. Men det er noget forpulet fis. Indholdet er konge, og jeg gør mig selv en enorm tjeneste ved at turde lægge mit arbejde frit frem – og så give det en chance for at glæde andre. For i modsætning til den overfladiske og fordomsfulde lynvurdering mennesker imellem “ude i virkeligheden”, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at indholdet holder. Så er det op til producenterne, om værket passer i deres sammenhæng eller ej. Jeg skriver indhold. Det kan jeg. Videre!

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s