Her er godt at være

Med hjælp fra en superbruger af tastatur og koder og alt det her net-noget, så er min gode gamle blog flyttet herhen til WordPress-serveren.

Det bedste er, at alle de fejlkodede gamle indlæg nu igen kan læses uden graverende tekst-fejl.

Om flytningen så betyder at jeg vil blogge igen, er nok tvivlsomt. Tænk, at da jeg begyndte i 2006, var mit mål at skrive en ny post hver eneste dag.

Det kunne jeg ikke holde…men der er vist…er det 1800 indlæg? Digte, tanker og historier.

Det er sgu okay.

Videre!

Advertisement

2 kommentarer til “Her er godt at være

  1. Hej Otto, Jeg har lige set Tottenham spille 2-2 mod du ved nok hvem… Jeg gaar ud fra at du stadig er Tottenham fan…? Jeg er din gamle HF kamerat fra Soeborg Gymnasium. Jeg kunne ikke lade vaere med at taenke paa dig i denne stund..
    Hilsen Keld

  2. Hej Keld. Tak for omtanken. Jo, jeg er stadig hanekylling, som jeg blev da vi var derovre i 1973, tror jeg det var. Jeg har kun set 1. Halvleg af aftenens kamp, og er ikke helt sikker på at jeg vil se hvordan de blå får udlignet 0-2 føringen ved pausen. I virkeligheden bør Spurs være superstolte over at have gennemført så flot en sæson indtil nu, men selvfølgelig skal skuffelsen over ikke at kunne blive mestre lige synkes. Men hvem havde dog troet at det ville gå så godt i starten af sæsonen – efter 0-1 nederlaget på et selvmål(!) på Old Trafford?

    Nej, tillykke til sensationen og eventyret i Leicester City, som slog Spurs 1-0 på The Lane – og er fuldt fortjente engelske mestre. Hellere dem end de blå og de røde og lyseblå – og alle de andre,

    Nu skal der kæmpes for at holde andenpladsen.

    Tak for din kommentar, gamle medkæmpe 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s