På tærsklen til åbenbaringer

Hvis jeg var 20 år ville jeg være meget optaget af hvad der skal ske i weekenden. Da jeg er godt og vel dobbelt så gammel er jeg mere optaget af om jeg eventuelt burde være lidt mere livsfræsch, i betragtning af at jeg statistisk set er tættere på døden end en tyveårig.

Hvad skal jeg så finde på af modige ting, nu hvor jeg nærmer mig de støvede år?…(der er i hvert fald støvet nok her på bordet og skærmen kunne have godt af en klud).

Well, jeg burde nok gøre lissom en meget grim mand jeg hørte i radioen engang. I hans livsmidte fik han samme følelse som mig: at resttilværelsen måske burde angribes lidt mere forfra. Han begyndte derfor konsekvent at spørge de kvinder han høfligt kurtiserede (og hemmeligt begærede) om de ville have sex med ham.

Til hans store forbavselse og kraftige nydelse (okay…måske lyver han…til dagligt skriver han filmmanuskripter) røg han direkte i trusserne på en hel del af dem – i hvert fald langt, langt flere end han havde turdet drømme om.

Og her sidder jeg så i min blue couch.

Sublimering kan være en kunstart i sig selv.

Jeg har fx. lejet fem film i fem dage for 75 kroner, og jeg er dybt rystet over hvor gode de er. At jeg for kun femten kroner pr. styk kan få lov at opleve time efter time af så fornemt et teamwork i så forskellige og fremragende produktioner er meget nydeligt og mere end velkomment.

Det vil jeg prøve at glæde mig over, nu hvor mit eget kunstneriske dayjob kan downloades via TDC’s musikhjemmeside. Indtil videre får jeg ikke noget økonomisk ud af den nye platform for rundkastelse af min hestehviskerrøst, men man har jo lov at håbe.

Engle findes nemlig…man kan møde dem i drømme og i hallucinationer og på dvd og i mp-3 filer og i Nakskov.

Man skal blot huske at være i live. Det er en hård, men klassisk og dødnem præmis. 

Livet er livligt.      

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s