Krulmadul

Jeg har tilgang til en ny side. Høvdingesiden. På et fjernlager fandt jeg den. Den havde siddet og spist rester i smug, men jeg fik fat i fuppen på den og trak den hele vejen hen til hovedindgangen og ud i lyset.

Krulmadul er et slags udråb. Et brøl. Min høvdingeside hiver fat i folk, der er på afveje. Den bruger lydsprog, snarere end ord og forklaringer. Når jeg er høvding, er jeg fast forankret.

Endnu har høvdingesiden ikke fået noget navn, men måske skulle jeg hente et af mine mange kælenavne frem, fra et lager i den helt modsatte ende af bygningen. Høvding Botto?

Advertisement

5 kommentarer til “Krulmadul

 1. Kirsten…”Bøvding”..!? HA! Ja, det kunne du li’ hva’? Men okay…”Hotto” er måske et kælenavn man godt ville give penge for at have på CV’et (eller VC’et) 😉

 2. Hvis der er inkluderet en squaw med tilpas BMI og en tomahawk samt et gavekort til Jysk fjerlager nærmer øjeblikket sig måske, hvor der bliver skreget K-r-u-l-m-a-d-u-l i udvalgte postdistrikter ;-).
  Ellers håber kommentatoren, at “Høvding Botto” bevarer livets balance 😉 !

 3. Erik…hehe…”squaw” er et skøøønt ord.
  Jeg læste forleden at kvinder på date virkelig, virkelig ikke vil hverken eje eller have bløde mænd. De SIGER at de går ind for at mænd skal have bløde værdier, men når de møder mænnerne 1:1, så har ganske andre præferencer.
  Nuvel, det var nogle erfaringer fra meget store amerikanske datingbureaer, som blev gengivet, men mon ikke danske kvinder er mindst lisså kløvede i deres indre tomahawk-tankegang?
  Høvding Botto hilser Chief Ehu..!

 4. @ Høvding Botto:
  Ugh,ugh…i disse asketider var det måske mere sikkert at sende røgsignaler mellem kønnene. 😉
  Og islændingerne kunne passende eksportere nogle af deres verdensberømte islandske heste til det europæiske kontinent, så de stakkels strandede turister i Sydeuropa kan komme billigere hjem; jamen det er jo næsten umuligt at få en taxa for tiden. Enten er de optaget eller også på værksted for at få stillet taxametret til 6-cifferede tal ;-).
  Ugh..ugh
  Chief_ehu

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s